About 

 

Ik , Juliette Wermenbol, oprichter van Lommerbergen Wellness,  ben aromatherapeute en masseur met 16 jaar ervaring in het vak.  

Samen met een paar, ook zeer ervaren, collega's verzorgen wij de behandelingen in onze kleinschalige wellness faciliteit op Landal Park De Lommerbergen.

 

De behandelingen worden met passie en persoonlijke aandacht uitgevoerd en we werken met natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit.

 

Tijdens de massages gebruiken we de botanische oliën van ons eigen merk Santalvm. Op die manier voegen wij op een persoonlijke wijze aromatherapie toe aan deze behandelingen. De oliën hebben een heilzame werking. Ze voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.  

 

 

'Om gezond te blijven neemt men iedere dag een geurend bad en een aromatische massage'     Hippocrates 460 AD 

 

In de gezichtsbehandelingen werken we met  Santalvm en met de  natuurlijke huidverzorgingsproducten van Primavera.

De kern van deze behandelingen zijn de kostbare oliën, extracten en essentiële oliën uit de natuur die door deze twee merken worden ingezet.  Er zit zoveel vitaliteit in deze botanische producten dat ze zeer geschikt zijn om te revitaliseren, ondersteunen  en  om het zelfherstellend vermogen van de huid te versterken. 

In onze gezichtsbehandelingen gaan we uit van holistische schoonheid. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze huid werkt nauw samen met ons hormoonstelsel, zenuwstelsel en immuunsysteem. En zo geldt ook dat als je relaxed bent dat je huid er ook beter uit gaat zien, vandaar dat ontspanning ook een belangrijk onderdeel is van onze gezichtsbehandelingen.

Verder is ieder mens en iedere huid uniek en vraagt dus om een persoonlijk afgestemde behandeling.

 

Graag tot ziens op De Lommerbergen!