About 

 

Ik ben Juliette Wermenbol, oprichtster van Lommerbergen Wellness,  Ik ben aromatherapeute, masseur en schoonheidsspecialiste en werk al jaren met heel veel plezier en overgave in dit vak.   

Met een klein team van ervaren collega's verzorgen wij de behandelingen in onze kleinschalige wellness faciliteit op Landal Park De Lommerbergen.

 

De behandelingen worden met passie en persoonlijke aandacht uitgevoerd en we werken met natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit.

 

Tijdens de massages gebruiken we de botanische oliën van ons eigen merk Santalvm.  

Op die manier voegen wij op een persoonlijke wijze aromatherapie toe aan deze behandelingen. De oliën hebben een heilzame werking. Ze voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.  

 

 

'Om gezond te blijven neemt men iedere dag een geurend bad en een aromatische massage'     Hippocrates 460 AD 

 

 

In de gezichtsbehandelingen werken we met  ons eigen merk Santalvm en met de  prachtige natuurcosmetica van TEAM Dr Joseph.   De kern van deze behandelingen zijn de kostbare oliën, extracten en essentiële oliën uit de natuur die door deze twee merken worden ingezet.  Er zit zoveel vitaliteit in deze botanische producten dat ze zeer geschikt zijn om te revitaliseren, ondersteunen  en  om het zelfherstellend vermogen van de huid te versterken. 

In onze gezichtsbehandelingen gaan we uit van holistische schoonheid. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze huid werkt nauw samen met ons hormoonstelsel, zenuwstelsel en immuunsysteem. En zo geldt ook dat als je relaxed bent dat je huid er ook beter uit gaat zien, vandaar dat ontspanning ook een belangrijk onderdeel is van al onze behandelingen.

Verder is ieder mens en iedere huid uniek en vraagt dus om een persoonlijk afgestemde behandeling.

 

Graag tot ziens op De Lommerbergen!

Emma & Juliette