Commentaren: 21
 • #21

  Ellen van der Vlist (zondag, 30 augustus 2020 12:11)

  Net thuisgekomen van een Relax Arrangement Deluxe. Wát een aanrader! Juliette is een hele vriendelijke, betrokken vrouw die aandacht heeft voor je persoonlijke situatie. Eerst mijn voeten verzorgd, daarna een gezichtsbehandeling met tips en een geschikte olie voor mijn huid en afgesloten met een massage van rug, schouders en nek. Zij is de enige masseuse die me ooit vooraf vroeg of ik ergens last van had en daar vervolgens tijdens de massage aandacht aan schonk. Ik voel me los, ontspannen en mijn nekpijn is nu al een stuk minder dan voor de behandeling. Een aanrader voor tijdens de vakantie, maar als ik dichterbij had gewoond, had ik op regelmatige basis bij haar langs gegaan. Super! Juliette, heel erg bedankt!

 • #20

  PaJaDe (zondag, 26 juli 2020 13:20)

  Heerlijke gezichtbehandeling, rugmassage & voetbehandeling. Voor herhaling vatbaar!

  26-7-2020

 • #19

  Corrie van de Kant (donderdag, 05 maart 2020 17:06)

  Vandaag bij Wellnes en Beautysalon op de Lommerbergen geweest. Mijn schoondochter en ik hadden een hotstone massage. Ik kan maar een woord voor de behandeling bedenken en dat is geweldig. Wat een heerlijke behandeling, de rust de vriendelijkheid en vooral de zeer professionele manier van werken. Ik doe vaker een hotstonenbehandeling maar zo goed als deze heb ik het nog niet gehad. Alleen hierom zou ik opnieuw een huisje huren op Landal park de Lommerbergen

 • #18

  Esther (zondag, 22 december 2019 18:44)

  Heerlijke massage gehad, een “must have” voor een heerlijk relaxte vakantie. Heerlijk dat je dit op een vakantiepark kan reserveren. Echt een genot!
  Bedankt!

 • #17

  S. De Winter (zondag, 08 december 2019 20:12)

  Samen met mijn schoonmoeder genoten van een heerlijke relaxbehandeling. Zowel de gezichtsbehandeling als de massage waren heerlijk. Wij hebben echt genoten!
  Zeker voor herhaling vatbaar en voor een ieder die dit leest, een absolute aanrader.
  Wij komen zeker nog een keer terug.

 • #16

  Bianca (dinsdag, 06 augustus 2019 17:30)

  Vandaag een gezichtsbehandeling gehad van een uur, echt een aanrader! Ben er helemaal van opgeknapt.

 • #15

  A. Blansjaar (dinsdag, 06 augustus 2019 12:35)

  Ik heb vakantie gehad op het park Lommerbergen en een massage met voetscrub geboekt,deze behandeling was zo bevallen dat ik die een week later nogmaals heb geboekt.Absoluut een aanrader voor een ontspannend moment tijdens je vakantie.

 • #14

  Natasja (dinsdag, 09 juli 2019 15:59)

  Lieve Juliette, wat een super ontspannende massage en gezichtsbehandeling. Ik heb zeker genoten en als ik in de buurt ben kom ik zeker bij je terug. Ook mijn dochters vonden de gezichtsbehandeling een super ervaring!! Top! Groetjes Natasja

 • #13

  Dagmar Thiemann - Indiva-Massage - Siegburg (maandag, 15 april 2019 00:19)

  Liebe Juliette, ich genieße es bei jedem Aufenthalt wieder, bei dir zu entspannen. Da ich selber vom Fach bin, bin ich anspruchsvoll - und bei dir immer total zufrieden. Der dritte Urlaub mit Massagen bei dir ist schon in Planung. Viele Grüße, Dagmar

 • #12

  Fam. Verdegaal (maandag, 11 februari 2019 18:08)

  Wij gingen als gezin voor een ontspannende middag. Onze dochter (5jr) wilde weleens een "echte" massage meemaken en wij wilden even lekker ontspannen.
  Onze jongste heeft heerlijk in de buggy kunnen slapen in de ontspannende rustige sfeer die er was en wij hebben om beurt een heerlijke ontspannen massage gehad en een kop thee. Prettige entourage.

 • #11

  bezoekster uit Rotterdam (vrijdag, 04 januari 2019 15:57)

  Ik heb genoten van de gezichtsbehandeling en massage. Het was heerlijk ! Een echte aanrader ! Ik kom zeker nog een keer terug als ik in de buurt kom.

 • #10

  Jordy kennis (zondag, 16 december 2018 14:42)

  Altijd een genot om hier te komen, van hotstone massage tot een simpele massage je kunt hier alle kanten uit.
  Zeer klantvriendelijk in een gezellige ruimte. Vanmorgen nog geweest en genoten van een hotstone behandeling, juliette bedank. Een aanrader?? Owjazeker wel je komt nergens zo goed tot rust als op de lommerbergen wellness.

 • #9

  Marvin Delia Mouton (woensdag, 31 oktober 2018 18:47)

  Een heerlijke geur komt je tegemoet als je in deze fantastische wellness binnen loopt. Na een heerlijk voeten bad van honing, zeezout en tijm kan je gaan liggen op een proffesionele massage bank. Na vele massages te hebben gehad door heel het land en daarbuiten mag ik lommerbergen wellness kronen tot 1 van de beste!! Deze mega ontspanning is aan te raden voor ieder!! Ga zo door!!

 • #8

  Daniëlle (zaterdag, 20 oktober 2018 17:29)

  Een heerlijke ontspannings massage met mijn vriendin bij aanvang van de vakantie op het park geboekt.
  Echt een aanrader!
  Juliette heeft een totale beleving meegegeven in haar massage waar ik nog de hele avond van na ga genieten.

 • #7

  Chantal (zondag, 14 oktober 2018 19:23)

  Laatst tijdens onze vakantie hebben ik en mijn vriend heerlijk genoten van een massage ik liep al 3 jaar met schouder klachten fisio hielp niet en na deze behandeling zijn mijn klachten zo goed als weg ben ik zo blij mee de gezichts behandeling was ook heerlijk kan het iedereen aanbevelen

 • #6

  Michael & Monica Rappa (dinsdag, 04 september 2018 19:29)

  Vandaag hebben mijn man & ik een Boddy Union Massage gehad van Juliette
  Wat heerlijk & ontspannen massage was het
  Rustige muziek fijne ontspannen sfeer massage was echt geweldig
  Juliette is een lieve rustige vrouw & ze kan héérlijk & goed masseren
  10 & een griffel & een onwijze dikke pluim ��
  Niet twijfelen gewoon doen het is echt fantastisch�

 • #5

  Daphne (zondag, 02 september 2018 15:43)

  Vorige week hebben mijn vriend en ik beiden een heerlijke Kessa scrub massage van Juliette gehad. Zoals hieronder reeds beschreven heeft ze een fijne, ontspannen ruimte waarin je nauwelijks iets merkt van de drukte er omheen. De massage was zonder twijfel de beste/prettigste die ik ooit heb gehad: het scrubben als begin met daarna de kundige massagetechnieken van Juliette met gebruik van heerlijke (te kiezen) geurolie maakt het een fantastische beleving en bovenal een cadeautje voor lichaam en geest. Een must voor iedereen die aan pure ontspanning toe is op vakantie!

 • #4

  Marianne (zondag, 15 juli 2018 15:46)

  Twijfel niet. Doe dit voor je lichaam, voor jezelf. 1,5 uur pure ontspanning. Je voelt de spanning gewoon uit je lichaam verdwijnen. Gewoon doen...

 • #3

  Anna (zaterdag, 19 mei 2018 12:16)

  Heerlijke, ontspannende massage van 1 uur gekregen van Juliette. Zij doet het met veel aandacht en kunde op een fijne, rustige manier, rekening houdende met de wensen van de klant. De massageruimte is sfeervol, de ontspannende muziek en lekker ruikende geuroliën maken de beleving af. De praktijk is kleinschalig, je merkt niet dat je op een druk vakantiepark bent.Juliette is heel vriendelijk, je proeft bij haar de passie voor het vak en oprechte interesse in de mensen en hun welbevinden. Een aanrader voor iedereen; ik kom de volgende keer zeker terug! Bedankt Juliette :-)

 • #2

  Lianne Kappert (donderdag, 10 mei 2018 08:57)

  Een fijne gezichtsbehandeling gekregen van Juliette! De biologische producten met de daarin verweven aromatherapie voelen puur en goed en heerlijk ontspannend. Daarbij goede tips gekregen voor de verzorging van mijn huid. Heel erg bedankt!

 • #1

  Erwin (dinsdag, 08 mei 2018 16:11)

  Ik heb vaak gezichtbehandelingen gehad en massages maar deze is echt af. Vanaf begin tot het einde 1 en al rust en genieten. Helaas waren de 2 uren zo voorbij. Echt een aanrader voor de vakantie mee te beginnen of te eindigen. Spijtig dat ik niet dichterbij woonde voor meerdere rechecks.