onze merken

Team Dr Joseph

Bij Lommerbergen Wellness zijn we trots om te werken met het mooie merk Team Dr Joseph dat helemaal past bij onze filosofie van natuurlijk welzijn voor mens en natuur.   

Team Dr Jospeh is een biologisch gecertificeerd cosmetica merk uit Zuid Tirol..       met de filosofie  ' best of both worlds ' combineren ze Natuur en technologie  op een hele mooie manier.   Hierdoor ontstaan functionele natuurlijke ingrediënten die bijelkaar gebracht in prachtige formules hoogwaardige natuurlijke cosmetica oplevert.   Huidverzorging die met een holistische  benadering zorgt voor een mooie gezonde huid en een ontspannen geest. 


Santalvm

Santalvm is ons eigen merk dat bestaat uit zuiver botanisch en zorgvuldig samengestelde natuurproducten voor gezicht en - huidverzorging, massage, en welzijn.

Santalvm is ontwikkeld door Juliette Wermenbol, oprichtster van Lommerbergen Wellness en wordt volledig met de hand geproduceerd. in kleine batches. en uitsluitend bij Lommerbergen Wellness verkocht.   Aromatherapie, , natuurlijke huidverzorging en zorgvuldig gekozen synergiën van plantenextracten komen samen tot uiting in deze kleine productlijn waarmee je in de salon gaat kennismaken tijdens de behandelingen.